Summera 2012 och blicka lite mot 2013

Det är med väldigt inspirerande inställning som vi ger oss in i 2013 och har flertalet spännande och utmanande samarbeten/uppdrag att ta tag i och lösa, håll utkik på hemsidan efter riktigt.. riktigt roliga tjänster och uppdrag.

Läs hela inlägget »

Sveriges Konung i NHL

Sveriges Konung i NHL

Läs hela inlägget »

Sommaren står och knackar på vår dörr

Sommaren står och knackar på vår dörr på ALLVAR!

Vi på Athletic Work vill bara informera alla idrottare som ligger där ut i solen och smuttar på en Piña Colad att vi jobbar stenhårt hela sommaren för att det ska underlätta för er.

Vi vill även berätta att det kommer nya uppdateringar på hemsidan och en finputsning på layout inom kort.

Läs hela inlägget »

Tråkigheter och Roligheter

 

Nu har vi tyvärr inte gjort något blogginlägg på länge pga skrivkramp, och
det ber vi otrolig mycket om ursäkt för. Men nu har vi tagit oss i kragen
och tänkte att vi ska summera Sveriges uttåg i EM och Sveriges framgångar i
NHL awards 2012.
Läs hela inlägget »

Jan Ednertz - Om idrottsliv och Arbetsliv

Vi har gjort en intervju med Djurgården Hockeys avgående VD angående idrottserfarenheter kontra arbetslivet. Vi vill tacka Jan Ednertz för intressanta svar kring dessa ämnen. Och även ett stort lycka till nu i den stundande kvalserien. Denna intervju har gjorts för att lyfta fram alla de synonymer som idrottslivet har med övriga arbetsmarknaden.

Läs hela inlägget »

Med rätt tänk når du framgång!

Det du bör fokusera och tänka på under matcher är alltså dessa mer teknikrelaterade moment som ökar chanserna att det blir mål. Jag jobbar t.ex. med en fotbollsspelare just nu som vill ha mycket boll under matcher - men det är ju utom hans kontroll. Innan kunde han gå runt och vara frustrerad på att han inte fick boll vilket gjorde att han tänkte negativt. Nu så har han tre nyckelord som han ska fokusera på istället. Dessa är t.ex. "Rörelse" och "Kämpa". För honom innebär dessa att om han rör sig och kämpar så kommer det att göra att lagkamraterna passar hon oftare eftersom det syns att han är "med" i matchen. Jämför detta med innan när han hängde med huvudet och såg negativ ut när han inte fick boll - inte så många i laget som ville passa honom då.

Läs hela inlägget »

New York Giants - New England Patriots

Inatt var det dags för New England Patriots att försöka ta revansch. Tyvärr för Patriots så gick det inte hela vägen denna gång heller utan Eli Manning och New York Giants var för starka igen och till slut så blev Giants vann med 21 - 17. Matchens MVP (Most valuable Player) blev för andra gången i karriären Eli Manning. 

Läs hela inlägget »

Athletic Work önskar God Jul!

Athletic Work önskar God Jul!

Läs hela inlägget »

Hur kan en sådan person inte vara högintressant

En person som sitter på 26 års erfarenhet av målmedvetenhet, lagarbete och initiativsförmåga. Hur kan en sådan person inte vara högintressant hos arbetsgivare?

Läs hela inlägget »

Svensk draftsucce

 

Denna draft visar på att återväxten ser mycket ljus ut för svensk ishockey – och det verkar inte som att det kommer bli sämre med tanke på de årgångar som kommer de närmsta åren!

Läs hela inlägget »

Athletic Work når nya höjder

Värmen är här, vi kastar upp vinterutrustningen på hyllan och snörar på löparskorna för att springa mot nya utmaningar i sommarsolen. För att höja pulsen ytterligare på arbetsmarknaden presenterar vi nu Athletic Blog. Här kommer du att kunna läsa om vad som händer hos oss, vilka evenemang vi deltar i samt hålla dig uppdaterad om nya samarbetspartners och tjänster. Håll även utkik efter våra spännande tävlingar som kommer utlysas under året som kommer.

Läs hela inlägget »

Athletic Work lanserar Athletic Blog

Athletic Work lanserar Athletic Blog

Läs hela inlägget »