Tillbaka till Athletic Blog

Athletic Work når nya höjder

Värmen är här, vi kastar upp vinterutrustningen på hyllan och snörar på löparskorna för att springa mot nya utmaningar i sommarsolen. För att höja pulsen ytterligare på arbetsmarknaden presenterar vi nu Athletic Blog. Här kommer du att kunna läsa om vad som händer hos oss, vilka evenemang vi deltar i samt hålla dig uppdaterad om nya samarbetspartners och tjänster. Håll även utkik efter våra spännande tävlingar som kommer utlysas under året som kommer.

 

Athletic Work byter lokal

Nu är det snart dags att packa ihop och tacka för oss här på entreprenörsplanet i GIAB-huset, då Athletic Work flyttar till Rörstrandsgatan. Du hittar oss lätt på Vasastans höjder, fulla av ny energi efter sommaren! Där kommer vi sitta på gatuplan i ljusa, fräscha lokaler. Titta gärna in hos oss, så bjuder vi på en kopp kaffe!

 

Om Barista

Då Athletic Work fortsätter att nå nya höjder kan vi nu även presentera ett nytt samarbete med Barista Fair Trade Coffee – Skandinaviens första etiska coffee shop! Med miljöhänsyn och ett medvetet förhållningssätt levererar Barista produkter av hög kvalitet, bortom allt vad du hittar på en vanlig kaffekedja.

 

Barista är inte heller vad vi skulle klassa som en vanlig kaffekedja. Barista är god i dubbel bemärkelse. Tillsammans med Sveriges bästa kaffekännare har de tagit fram högklassiga bönor och expertis som är svår att slå på fingrarna. Samtidigt bidrar de till att förbättra levnads- och arbetsvillkor för odlare i utvecklingsländer. Längtar du efter att bli en del av deras team? Mer information hittar du snart under Lediga tjänster.

 

Athletic Work växer så vi får träningsvärk, och vi får ständigt nya samarbetspartners och tjänster. Passa på att lägga upp ditt CV redan nu, så letar vi efter din nya utmaning efter sommarledigheten medan du laddar upp din energi i solen. "If you can believe it, the mind can achieve it".