Tillbaka till Athletic Blog

Hur kan en sådan person inte vara högintressant

 

Nyheterna har, under den senaste veckorna till stor del, handlat om problemet för idrottare att hitta jobb efter en idrottskarriär. Hur får man en potentiell arbetsgivare att se de erfarenheter man faktiskt samlat på sig men som ej verkar platsa på ett vanligt CV.
 
Vi har bland annat läst om föredetta MFF-profilen som, efter en 26-årig fotbollskarriär, inte hittat en fast anställning. En person som sitter på 26 års erfarenhet av målmedvetenhet, lagarbete och initiativsförmåga. Hur kan en sådan person inte vara högintressant hos arbetsgivare?
 
Vi möter dagligen arbetssökande personer med idrottserfarenhet och ett riktigt driv som vi har möjlighet att sätta i hjälpa ut till arbetsgivare. Det behövs inte mycket för att företag skall lägga märke till alla de kvalitéer man samlar på sig som idrottare.