Tillbaka till Athletic Blog

New York Giants - New England Patriots

 

Matchernas match gick av stapeln inatt New York Giants - New England Patriots den 46 i ordningen.

NFL har de senaste åren vuxit här i Sverige och då framförallt när det vankas Superbowl vilket är väldigt kul eftersom det är en intressant idrott som inte har så stort fäste i Sverige. 

Dessa två lag möttes i superbowl 2008 då det avgjordes med 35 sekunder kvar av matchen när New York Giants quarterback Eli Manning hittade Plaxico Burress med en perfekt passning. 

 

Inatt var det dags för New England Patriots att försöka ta revansch. Tyvärr för Patriots så gick det inte hela vägen denna gång heller utan Eli Manning och New York Giants var för starka igen och till slut så vann Giants med 21 - 17. Matchens MVP (Most valuable Player) blev för andra gången i karriären Eli Manning. 

Så stort grattis New York Giants.

 

Vi får också gratulera det svenska bandylandslaget till det VM guld som de tog i Kazakstan efter vändningar i både semifinalen och finalen. först i Semifinalen mot hemmanationen Kazakstan där sverige låg under med 4-2 och fullbordade en vändning när de vann på straffar för att ta sig till finalen mot Ryssland. Väl där så tog sverige ledningen med 1-0 och spelade mycket bra. men Ryssland vände och när det stod 4-2 till Ryssland så trodde nog många att det var kört med svenskarna tänkte annorlunda och gjorde en vändning till 4-5 på bara 5 minuter. Sedan var det bara att hålla undan så var Guldet i Sveriges ägo. 

 

Vi vill även passa på att gratulera Denise Johansson till sitt nya jobb på Vision2Go. Även Erik Isaksson och Sofie André som har startat sina nya arbeten i dagarna som vi önskar lycka till.