Tillbaka till Athletic Blog

Sveriges Konung i NHL

 

Vilken person tänker ni på när jag säger namnet Nicklas?
 
Vi kommer varje fall att tänka på en mäktig person som rent av har förstört sin kropp för att sätta Sverige på kartan, han har vikt hela sitt liv åt att försvara sina färger både på plan och i media.
En så otroligt stor personlighet som tog på sig ansvaret att vara ambassadör för Sverige när ingen bett honom. Utan med sin professionella inställning till spelt, lagkamrater, media under 20 års tid så växte han fram till att bli Sveriges Konung i NHL. Vi kan inget annat en bara sjunka ner på våra bara knän och pussa dina underbara skenor för allt du har gjort för Sveriges hockeyungdomar och Sverige i helhet. Om ni inte kommit på vem vi hyllar så är det Nicklas ”LIDAS” Lidström. 
 
Kanske blev ett rätt blödigt inlägg, men hur kan man hylla en sådan person som Lidas på ett annat sätt? Det vi ville komma fram till med det här inlägget är att det enbart kan vara en idrottare som kan göra ett så mäktigt och positivt avtryck i svensk historia. Ni är en av dem som kan försöka göra detta i arbetslivet!
 
Allt gott,
 
Gänget på Athletic Work