Tillbaka till Athletic Blog

Summera 2012 och blicka lite mot 2013

 

Jag tänkte summera 2012 och blicka lite mot 2013.
 
2012 Var för oss ett fall framåt jämfört med marknaden och rekryteringssiffrorna bara ökade, även behovet hos våra befintliga partners blev större.
På bemanning sidan så kan jobbar vi med några olika uppdrag i mindre utsträckning mest inom event där det krävs punktinsatser.
 
Konceptet inom idrott kontra näringsliv har kommit varandra väldigt mycket närmare under 2012, artiklarna och nyhetsinslagen blir bara fler och fler med kandidater/elitidrottare som det uppdagas att de är rädda för att inte räcka till.
 
När man jobbar nära dessa personer i det kritiska skede när man kliver bort från rampljuset och in i en ny vardag. Så är det viktigt att få kandidaterna/elitidrottarna att förstå värdet av vad det fått med sig från sin idrottsliga karriär och hur de kan ta med sig dessa egenskaper in i näringslivet på ett bra sätt. Dessa egenskaper är oftast väldigt attraktiva i näringslivet. 
 
Det är med väldigt inspirerande inställning som vi ger oss in i 2013 och har flertalet spännande och utmanande samarbeten/uppdrag att ta tag i och lösa, håll utkik på hemsidan efter riktigt.. riktigt roliga tjänster och uppdrag.
 
När det kommer till events för oss under kommande år så har vi börjat lotta ut biljetter för hockey VM i Stockholm på Facebook, där vi även kommer att synas med utlottningar under events.
 
Kandidaterna som antingen har fått ett jobb genom oss eller varit uthyrda ska ett enormt tack för ett grymt jobb.
 
I januari och december började det några duktiga personer och vi hälsar dem lycka till hos sina nya företag.
 
Johan Jönfeldt, Account manager – SVD
Sebastian Ståhl, Affärsutvecklare – Coursio
Petter Ahldén, Account Manager – Mediaprofilering
Marcus Carlsson, Account Manager – Comp media
Sara Gidlund, Distriktsäljare – Mediaprofilering
Alexander Lindeberg, Låneförmedlare – Suredo
Kalle Bergqvist, Låneförmedlare – Suredo
Fredrik Pfeiff, Bilförsäljare – Riddermark Bil