Idrottsintresserad säljare

Om Laget.se

Sedan 2004 har laget.se levererat system till klubbar och lag inom svensk idrott och är idag Sveriges i särklass största aktör.

Sajten är en plattform för idrottslag runt om i Sverige som får en egen hemsida för att underlätta kommunikationen mellan spelare, ledare och föräldrar. Tjänsten är gratis för alla medlemmar.

Att arbeta som säljare hos Laget.se

Som säljare hos Laget.se kommer du bearbeta befintliga kunder och även söka efter nya kunder som ser den stora nyttan med att annonsera sitt företag i deras breda nätverk.

Under dom fyra första månaderna kommer säljaren följa med säljchefen och lära sig hur Laget.se fungerar. Kännedomen för målgruppen “idrottsfamiljer” är väldigt viktigt för att förstå helhetskonceptet och på så sätt lyckas.

Du kommer tillhöra ett starkt säljteam som sitter i fina lokaler på söder i Stockholm, där alla gemensamt ansvarar för att nå en högt uttalad målsättning med hjälp av tydliga strategier.

Försäljningsorganisationen består av tävlingsmänniskor som är otroligt målmedvetna och ställer hög krav på sig själva. Laget.se har lyckats med sin leverans hos sina kunder eftersom 70% av alla kunder stannar kvar hos Laget.se.

Din profil

För att passa in som säljare på Laget.se krävs ett enormt driv och ett intresse för att göra affärer. Du är en lojal och en tävlingsinriktad människa som är orädd för att skapa nya relationer med människor.

Du har med fördel säljerfarenheter men är inget krav, så länge du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya saker.

Du trivs på en arbetsplats som präglas av nytänkande och resultat men ser också vikten av arbetsglädjen på kontoret.

Fyra punkter som vi gärna ser hos dig:
* Driv
* Nyfikenhet
* Kreativ & initiativrik
* Idrottsbakgrund

 

Hur du ansöker tjänsten…

…Låter detta som du?

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot ditt CV!

Frågor och funderingar hänvisas till rekryterare Simon Wallunger på Athletic Work.

Simon Wallunger
073-558 99 20
simon.wallunger@athleticwork.se