Account Manager School Management

Tjänsten skall tillsättas omgående och intervjuer sker löpande!
Maila CV och personligt brev till rekryteringskonsult Robin Westerlund för att söka tjänsten på robin.westerlund@athleticwork.se som även nås på telefoVi söker just nu en Account Manager till vår kund School Management.
School Management erbjuder dig en trevlig arbetsplats med bra arbetsvillkor, engagerade medarbetare och arbetsglädje. Vidare, stora möjligheter att utvecklas i ett snabbt växande företag med en härlig teamkänsla, samt en stor möjlighet växa inom bolaget väldigt snabbt vid visat resultat. Som specialister på interaktiva produkter och andra displaylösningar, hjälper vi skolor att använda våra produkter på ett korrekt sätt samtidigt som vi säkerställer kvalitet.
Detta gör vi dessutom till Sveriges lägsta priser.


Tjänsten
Du kommer att arbeta med telefonen i första hand där även möten innefattas, där du kommer sälja hårdvara genom att identifiera, utveckla och använda de möjligheter som uppkommer. Du kommer att följa upp ”leads” genom att ta emot inkommande samtal, genera utgående samtal samt besöka kunder vid behov för att på så sätt optimera och utveckla kundrelationerna.

Din profil
Vi söker dig som är/har:
        Engagerad
        Tävlingsinriktad
        Affärsinriktad
        Stor social kompetens
        Analytisk
        Lösningsorienterad
        Flexibel
        Målmedveten
        Driven

Du är en person som hela tiden strävar efter nya mål och vill framåt. Du ska kunna ta olika typer av människor vilket kräver stor social kompetens. Vidare så ska du älska att sälja och hela tiden drivas av nya utmaningar. För att lyckas i din roll är det av största vikt att du är väldigt driven och har en stark vinnarmentalitet.
Det läggs stor vikt på att du som person verkligen vill arbeta med försäljning och är villig att jobba hårt för att nå framgång och på så sätt utvecklas inom företaget.

Har du en idrottslig bakgrund är det mycket meriterande.
Tidigare säljerfarenhet är mycket meriterande.
Lönen är fast + provision

Arbetstider
Heltid, måndag till fredag 08.00-17.00

Tillsättning
Enligt överenskommelsen 0709-942177