Account manager till Coursio

Vill du skapa förändring, utmana det vedertagna och revolutionera en marknad?
Den digitala utbildningsmarknaden har sett likadan ut i nästan över 10 år, de verktyg som används för att publicera och sprida digitala utbildningsmaterial är tröga, komplicerade och fyllda av onödiga funktioner.
Coursio har bestämt sig för att förändra detta och har tagit fram ett helt nytt sätt att sprida och ta del av utbildningsmaterial. Verktyget används idag av allt från företag, organisationer, skolor och föreläsare och har nyligen uppmärksammats i media då Coursio blivit utsedda till ett av Nordens hetaste tillväxtbolag av Internet World och Arctic Startup. Exempel på kunder är Klarna, Friskis och Svettis, Fryshuset till Emelie Ohlsson – en av Sveriges största fotobloggare.
Personerna som står bakom Coursio har en bakgrund inom webbaserad utbildning och entreprenöriell erfarenhet på en internationell nivå. Dessa erfarenheter kombinerar vi med några av Sveriges främsta utvecklare inom webbaserade tjänster för att skapa rätt förutsättningar att nå våra högt ställda mål.

Tjänsten

Nu vill Coursio utöka sitt team med två analytiskt starka, drivna och affärsorienterade Säljare som ska ta bolaget till nästa nivå.
Du som blir utvald kommer jobba direkt med vår grundare och VD med att driva försäljningsprocessen mot nya och existerande kunder.
Du kommer jobba med medelstora till stora företag och organisationer och vidareutveckla hur de jobbar med utbildning digitalt, det kan handla om allt från att effektivisera kunskapshanteringen inom större organisationer, skapa nya områden för försäljning för utbildningsföretag till att driva hur skolor och universitet bättre kan skapa pedagogiska resurser för sina elever. Du kommer vara den ledande personen i att få in uppdraget och sedan leda genomförandet hos kunden.
Vi räknar med att du kommer att bidra med nya idéer kring hur man kan förbättra processer, hitta nya spännande användningsområden för verktyget och aktivt utveckla affärsmodellen. Du är personen som vill utvecklas i snabb takt och bli en av nyckelpersonerna i bolaget med möjlighet att involveras i deras internationella expansion.

Din Profil

Du har en akademisk examen och 2-3 års arbetslivserfarenhet gärna inom konsult eller finansbranschen.
Du har ett starkt driv, kreativ och målinriktad – en person som sticker ut från mängden. Du har gärna viss försäljningserfarenhet (kan vara från enklare tidigare säljjobb) eller är en orädd och utåtriktad person. Du har gärna tidigare drivit projekt eller tagit ledande positioner i grupper eller organisationer.
Har du viljan att fortsätta din karriärstege med Coursio och vara en del av deras resa mot ett internationellt företag!

Lägg upp ditt CV i vår databas så kontaktar vi dig för ett möte

http://cv.awaccess.net

Vid frågor så kan man kontakta

Rekryterare-Linus Westerlund 073-394 48 92