Account Manager till en av Sveriges största morgontidningar

Just nu söker Athletic Work en Affärsdriven account manager till ett magasin som följer med i en av Sveriges ledande morgontidningar.

Personlighet

Athletic Work letar som vanligt efter en person som har frisk och sportig personlighet, vilket innebär driv, pålitlighet & social kompetens.
Det affärsmässiga inslaget är väldigt viktigt i denna tjänst då man kommer att addera sitt sälj med planeringsmöten samt hjälpa kunderna att hitta bra lösningar att marknadsföra sitt företag på.

Erfarenheter

Du skall ha några års erfarenhet från sälj, gärna inom media & helst annonsering, gärna en utbildning i marknadsföring eller sälj.
Hos oss är alltid en idrottsbakgrund ett stort plus samt i detta fall är ledaregenskaper mediterande.
Vara ödmjuk, driven & social är en självklarhet på kontoret, samt att ordning och reda finns i arbetssättet.

Tjänsten

Du kommer att arbeta i ett team om sex personer med en försäljningschef som hela tiden utvecklar och jobbar med personerna, samt deltar i det operativa arbetet som innefattar nykundsbearbetning, utveckling av kontakter som redan finns både från egen kundportfölj samt magasinets.
Chansen att utvecklas som person och sin yrkesroll är stor och det finns ständiga möjligheter att lära ut och lära sig av andra.
Det kommer att finnas utvecklingsmöjligheter att gå vidare utan att byta företag om man är på tå och gillar utmaningar.


Sök tjänsten:
Tveka inte på att söka tjänsten direkt! Du söker tjänsten genom att registrera dig här. Du loggar sedan in och trycker "sök tjänst" på denna annons.

Linus Westerlund – Rekryteringskonsult
073-394 48 92