Affärsdriven Account Manager

Vi söker dig som vill påbörja karriären, här och nu.
Brinner du för sälj, utmaningar och att ständigt utveckla dig själv och dina kollegor? Tycker du om att skapa kundrelationer och ge dem mervärde, för att på så sätt växa tillsammans? Tycker du om att prata, lika mycket som du tycker om att lyssna? Gillar du energifyllda arbetsdagar, samtidigt som du är ihärdig och strukturerad?

Om du svarat ja på ovanstående frågor, då är du rätt person att söka vår tjänst! Vi söker dig som är ambitiös och ansvarstagande, med ett intresse för att arbeta med sälj och kommunikation.


Din roll
Fokus för en Account Manager ligger på försäljning och du ansvarar för att möta egna budgetmål. Hela säljkedjan är din, där både nykundsbearbetning och vårdande av befintliga kundkontakter är viktiga. Här stöttas du av några av branschens mest erfarna och välmeriterade kollegor, vilka stöttar och hjälper dig framåt. Alla medarbetare har stor möjlighet att påverka företaget och därmed är du en viktig faktor för vår framgång – för det söker vi drivna, engagerade och glada medarbetare! Ett formellt krav är att du i tal och skrift uttrycker dig felfritt på svenska.
Vi erbjuder
Framtidsmedia erbjuder en inspirerande och positiv arbetsmiljö, en miljö vi är stolta över att ha skapat tillsammans. Här är du ständigt omgiven av stöttande och erfarna kollegor, som ger dig kontinuerlig affärsskolning med målet att du ska bli en av Sveriges bästa mediesäljare. Vi tror på att belöna prestationer väl, vilket ger dig möjlighet till en mycket generös lön vid uppnådda mål.
Vi söker drivna och positiva medarbetare som kan hjälpa oss möjliggöra vårt mål: Vi ska bli Sveriges ledande aktör inom rekryteringsmarknadsföring. Och vi ska ha riktigt roligt på vägen! Är du öppen för att utforska möjligheten att göra någonting du inte gjort förut och utvecklas tillsammans med ett snabbt expanderande start-up? Då ska du söka denna tjänst!


Intresserad? 
Start: Enligt överenskommelse. Tjänsterna tillsätts löpande, så tveka inte att ansöka redan idag!