Annonssäljare för kunds räkning

Om företaget
Young Street Communications driver Nordens enda renodlade bandymagasin som säljs både till prenumeranter, i digital version och i över 120 butiker runt om i Sverige.  Företaget drivs av två unga entreprenörer med bakgrund inom idrotten och framförallt bandy. Idén bakom magasinet uppstod när grundarna ansåg att en folkkär sport som lockar närmare 40 000 personer till en SM-final på Friends Arena givetvis skulle ha sitt eget magasin.
Magasinet har fokus på fördjupade reportage om bandyns profiler, händelser och kultur. I magasinet får man följa elitspelande krönikörer, läsa spännande reportage som passar både dig som förfryser fötterna på Zinkensdamm eller du som kikar på Hamréns grabbar. Genom magasinet får du lära känna en av de kulturstarkaste sporterna i vårt avlånga land.

Din profil
Vi söker en person som är driven och som vill utvecklas inom säljbranschen tillsammans med oss. En bakgrund inom försäljning är meriterande men inget krav. Vi ser att du har en bakgrund inom idrotten, är kreativ och målinriktad.
Du vill vara med på vår resa mot att etablera oss som ett av de populäraste sportmagasinen i Sverige.

Tjänsten
Ett självständigt och utvecklande arbete via telefon och ute hos kund.

Arbetstiden är deltid (50-75%) och går att kombinera med annat jobb eller idrottssatsning.

Lön efter ÖK

Du har själv möjlighet att välja varifrån du jobbar

I denna rekrytering samarbetar Young Street Communications med Athletic Work. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 10 oktober 2013