Athletic Work söker nu för kunds räkning B2B säljare

Om jobbet:

I rollen som säljare kommer du jobba mot företag som vill vara med och synas och ha möjlighet att lämna förslag på offerter på tjänster på en och samma sida. Initialt kommer du att få gå en säljutbildning och sedan med en fadder för att växa med ansvaret och inom kort tid börja sälja själv. Det som krävs för att lyckas med jobbet är viljan att vinna, en strak drivkraft och ett intresse för försäljning. Bolaget erbjuder möjligheter till karriärsutveckling då alla högre positioner tillsätts internt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är driven, vill lyckas inom försäljning, är hungrig på mer och utmanade arbetsuppgifter samt social och kan ta olika typer av personligheter. Du är självgående, vill bidra till en bra stämning i gruppen. Som person är du resultatinriktad samtidigt som du är en relationsskapare. En bakgrund inom idrott är meriterande.

Om Företaget:

Företaget är internetbaserat som har vuxit redan sedan starten och är nu är inne i en expansiv fas varför de söker säljare till kontoret i Stockholm. Bolaget arbetar mot olika tjänstebolag med att förmedla offerter och ditt jobb som Business-to-Business säljare är att sälja företagets produkter till andra företag som vill vara med och synas via företagets förmedling. Kortfattat erbjuder företaget lämpade annonseringspaket till företag som har behov nå ut till fler kunder i sin målgrupp.

Arbetstider: Kontorstider

Lön: Fast del + provision

Tillträde av tjänst: enligt ök

Athletic Work

Athletic Works’s tjänster består av Rekrytering, Headhunting och Bemanning för att ge våra uppdragsgivare alla förutsättningar till kontakt med rätt kandidat. Våra kandidater har ofta egenskapen av att vara drivna, utåtriktade, lagspelare, prestation och resultatorienterade. Athletic Work är en länk mellan din idrottssatsning och det som händer efter den. Eller som en partner under din karriär. Vårt mål är att varje idrottare ska ges chansen att nå sin yttersta potential, utan att behöva vara orolig över vad som händer efter den aktiva karriären.

Ansökan samt frågor om tjänsten skickas till rekryteringskonsult Viktor Lilja, 070-276 33 34 alt. viktor.lilja@athleticwork.se