Barista Fair Trade Coffee

Athletic Work är en länk mellan din idrottssatsning och det som händer efter den. Eller som en partner under din karriär. Vårt mål är att varje idrottare ska ges chansen att nå sin yttersta potential, utan att behöva vara orolig över vad som händer efter den aktiva karriären.

Vi är ett rekryteringsföretag som förmedlar personal till alla typer av idrottsrelaterade tjänster. Vi förmedlar även personal inom sälj, marknad, hälso – och evenemangssektorerna.

Vår tjänst består av rekrytering och ”Headhunting” för att ge våra uppdragsgivare alla förutsättningar till kontakt med rätt kandidat. Våra kandidater har ofta egenskapen av att vara drivna, utåtriktade, lagspelare, prestation och resultatorienterade.

 

Om Företaget:

Företaget som i dagsläget driver 15 stycken caféer på orter som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Lund är det enda caféet som har en helt etisk profil och allt som säljs är fairtrade och ekologisktmärkt. Det innebär att råvarornas väg är kontrollerad från och med kaffebönan plockas till kunden har den i flytande form i koppen på så sätt vet man att det inte är någon underbetald person eller barn som arbetar.

 

Arbetsbeskrivning:

Ditt jobb som platschef omfattar allt som har med den vardagliga driften på caféet att göra. Dina uppgifter kan variera från att göra allt administrativt till att servera kaffe till gäster. Du kommer till en början att få kännedom om företaget och dess grundtankar, nästa steg är att lära sig arbetssysslorna i caféet och dem administrativa delarna i att driva ett café hos Barista.

Den viktigaste uppgiften du har är att göra caféet till det bästa Barista caféet och ha dem nöjdaste kunderna i Sverige.

 

Vad söker vi?

Vi söker en kreativ person som drivs av att leverera till hundra procent, om det så är caféets resultat eller slutprodukt till kund. Kvalitéer vi söker hos kandidaten:

- Kreativ
- Social
- Målmedveten
- Ödmjuk
- Ledaregenskaper - Positiv

 

Ansök?

Vid intresse och/eller frågor vänligen kontakta Patrick Nordström på +46 70 9885850 eller patrick.nordstrom@athleticwork.se