Butikssäljare

Athletic Work är en länk mellan din idrottssatsning och det som händer efter den. Eller som en partner under din karriär. Vårt mål är att varje idrottare ska ges chansen att nå sin yttersta potential, utan att behöva vara orolig över vad som händer efter den aktiva karriären.
Våra kandidater har ofta egenskapen av att vara drivna, utåtriktade, lagspelare, prestation och resultatorienterade.

Företaget
Masku är Finlands största och mest framgångsrika privatägda möbelkedja, grundat 1983.
Masku har över 40 butiker, varav 2 i Estland och 2 i Sverige. Masku är känt för bra service, brett utbud, hög kvalitet och bra priser.
Vi söker möbelförsäljaren som vill vara med och bygga upp Maskus varumärke i Sverige.  

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i vår verksamhet, där det händer saker hela tiden. I rollen som säljare så arbetar du med att bearbeta kunder i butik. Fast du arbetar i butik så är det de säljande egenskaperna som är de viktigaste. Du kommer till ett mycket omväxlande arbete där du ställs inför olika situationer varje dag. Du kommer ha din arbetsplats i Norrköping. Framtidsutsikterna för den som gör bra resultat är väldigt stora.

Vad söker vi
Personligheten som passar denna tjänst bäst är en person som är:
- Målmedveten
- Stor social kompetens
- Driven
- Flexibel
- Viljan att vara bäst
- Öppen för att lära sig nya saker
- Servicemind

En person som hela tiden strävar efter nya mål och vill framåt. Du ska kunna ta olika typer av människor vilket kräver stor social kompetens. Du ska älska att sälja och hela tiden drivas av nya utmaningar. För att lyckas i denna roll så är det av största vikt att du väldigt driven och har en stark vinnarmentalitet. Till oss duger bara den bästa - kom med nu i vår möbelfamilj där arbetet är omväxlande och utmanande.
Har du en idrottslig bakgrund är det mycket meriterande.
Tidigare säljerfarenhet är meriterande men ej ett krav.
Kunskaper i finska är en fördel, dock inget krav.

Lönen är provisionsbaserad och är du tävlingsinriktad med rätt inställning finns det stora möjligheter till bra inkomst.
För anställningen gäller i övrigt mellan Handelsanställdas förbund och Läder Invest Ab gällande kollektivavtal.

Tjänsten skall tillsättas omgående och intervjuer sker löpande!
Maila CV och personligt brev till rekryteringskonsult Robin Westerlund för att söka tjänsten på robin.westerlund@athleticwork.se