Butikssäljare till Sova

Säljare till Sovas butiker
 
Sova söker drivna seriösa säljare till sina butiker i Stockholm, Uppsala och Gävle. 
 
Företaget  
SOVA finns idag på 40 platser runtom i landet. SOVA levererar skön sömn med välkända varumärken som bland annat Hästens, Carpe Diem, Jensen, Tempur, Stjärnbädden, Hilding, Lexington, SOVA Bas, Wonderland, Himla och Canada Goose. 
 
Tjänsten  
I Sovas är du inget butiksbiträde utan säljare där du ansvarar för allt ifrån offert, orderhantering och förhandling med kunder.  
Ingen dag är den andra lik, ny kund betyder en ny utmaning och extra viktigt blir det när säljprocesserna som sova tillämpar mer liknar en kort utbildning för kunden. 
 
Är du inte driven och vill sälja så är detta inget för dig!  
 
Personlighet 
Vi söker framförallt engagemang, lojalitet och driv hos personerna för denna rekrytering.  
För att passa in hos Sova måste man vara öppen för sin personliga utveckling och hjälpa utveckla andra i deras sälj, därför är ödmjukheten en viktig egenskap hos alla anställda!  
 
Som vanlig i Athletic Works rekryteringar så är det resultatorienterade personer vi söker. 
 
Övrigt 
Största köpkraften är självklart på helger och eftermiddagar så jobbet kommer i förstahand för säljarna och vill man nå resultat så är jobbar man minst 3 av 4 helger i månaden.  
 
Lönen är fast + bonusar, förhandlas separat med Sova.  
 
Kontakt  
Är detta något för dig så skicka ditt CV till Linus.westerlund@athleticwork.se eller hör av dig på 073-394 48 92 om du har några frågor.  
Intervjuer sker löpande.