Dansk Country Manager till säljbolag i Stockholm

 

I din roll som Country Manager så har du ett helhelts ansvar över initiativ i Danmark. Du kommer initialt tillsammans med vår Project Manager att sätta rutiner och processer, för att på sikt driva affärsområdet inklusive att tillse att försäljningsmål uppfylls, rekrytera medarbetare, hantera partners och marknadsföringsaktiviteter. 
 
I ditt dagliga arbete använder du telefonen som redskap för att säkerställa att befintliga medlemmar är omhändertagna, att nya leverantörer ansluter sig till tjänsten samt att användarnas förväntningar motsvaras. 
Vi söker dig som är,
 
-  Service- och kundinriktad med kapacitet att se och tänka helhet 
 
-  Jobbat med försäljning och produktutveckling
 
-  Har drivet att alltid göra sitt yttersta
 
- Kan danska flytande i tal och skrift
 
- Gillar att jobba mot tydliga och högt uppsatta mål
 
- Ser lösningar och möjligheter när andra ser problem
 
På daglig basis kommer du att diskutera och föreslå lösningar till företagets ledning, samt månatligen rapportera om utvecklingen inom affärsområdet till VD. Du kommer vara en stor del av ett framgångsrikt bolag som brinner för utveckling och tillväxt. För rätt person så finns bra karriärsutsikter och möjlighet till hög ersättning. 
Idrottsbakgrund är mycket meriterande.
 
Ersättning
Efter överenskommelse. 
 
Ansökan 
Skicka ett personligt brev och din CV till rekrytering@athleticwork.se. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt! Kontakta oss gärna om du vill du veta mer om tjänsten eller företaget. Rekryteringskonsult Patrick Nordström 0709 – 88 58 50