Försäkringsförmedlare

 

Företagsbeskrivning:
Suredo är Sveriges nya försäkringsrådgivare på nätet www.suredo.se och ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted är en av nordens största mediekoncerner med ca. 7 700 medarbetare och en omsättning per år på 13,6 miljarder kronor. På Suredo samarbetar vi med de ledande försäkringsbolagen för att våra kunder ska få bättre försäkringsvillkor. De försäkringsbolag som inte finns med har aktivt valt att tacka nej till att jämföras.
 
Jobbeskrivning:
I rollen som försäkringsförmedlare är du företagets länk mot dess kunder och hjälper dem med frågor om försäkringar. Man kommer att jobba med både varma och kalla kunder. Utvecklingsmöjligheterna är stora både på Suredo och inom Schibsted som det särklass största mediehuset i Sverige!
Då vi vill att din förmåga till resultat ska komma dig direkt tillhanda, består lönen av både en fast och rörlig del.
 
Erfarenhet:
Vi letar efter en person som har en säljande bakgrund gärna med mycket kundkontakt. Tidigare erfarenhet från försäkringsbolag är mycket meriterande.
 
 
Personlighet: 
Det vi söker är en person som tar ett stort ansvar och mogenhet i sitt sälj, men väldigt viktigt att inte saknar driv då företag andas entreprenörskap! 
Du har god förhandlingsförmåga, ett gott finansiellt omdöme samt trivs på ett företag som genomsyras av energi och framåtanda. 
 
Åldersmässigt söker vi någon som har lite mer livserfarenhet vi tror att man passar bäst om man är mellan 24 och 30. 
 
Arbetstid/Varaktighet:
Arbetstiden är heltid och det är en provanställning som övergår i en tillsvidareanställning.

Söker tjänsten gör du här: http://cv.awaccess.net/