Innesäljare Falkenberg

Athletic Work söker nu för kunds räkning innesäljare/ordermottagare.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att följa upp befintliga kunder och stämma av beställningar samt att sälja nya produkter efter kundens behov.  Företaget är ett välkänt internationellt märke inom dryckesbranschen och försäljningen sker till nya som befintliga kunder. Rollen innefattar att ringa ut men även ta emot inkommande samtal och att hantera gemensamma förekommande frågor om utbud, fakturor, order, leveranser etc.

Arbetet sker mellan ca kl 11-17, vardagar. Ort: Falkenberg

 

Kvalifikationer

För att passa på företaget är du en engagerad person som vill utvecklas inom sälj. Du är resultatorienterad med ett positivt driv som är flexibel och är bekväm med att jobba i en flexibel miljö. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Goda kunskaper inom IT, officepaketet.

Minst gymnasieexamen

Idrottsbakgrund är meriterande.

 

Om Athletic Work

Athletic Work är rekryterings - och bemanningsföretaget som förmedlar personal till alla typer av idrottsrelaterade tjänster såsom personal inom sälj, marknad, hälso – och evenemangssektorerna. Athletic Works tjänster består av rekrytering, bemanning och headhunting för att ge våra uppdragsgivare alla förutsättningar till kontakt med rätt kandidat. Våra kandidater har egenskaperna av att vara drivna, utåtriktade, lagspelare, samt prestations- och resultatorienterade.

 

Frågor och ansökan

Skickas till rekrytering@athleticwork.se, märk ansökan ”Innesäljare”. För frågor kontakta rekryteringskonsult Viktor Lilja, 070-276 33 34, alt. viktor.lilja@athleticwork.se