Juniorsäljare åt kund

Athletic Work söker åt kund en målinriktad och hungrig säljare som vill göra karriär inom försäljning! Vår uppdragsgivare är ett expansivt Internetföretag som erbjuder ett lönsamt jobb som säljare i ett spännande bolag. Vi letar efter personer som har jobbat framgångsrikt med försäljning tidigare och nu vill utvecklas i ett nytt bolag och vara med i uppbyggnaden av en säljorganisation. Ambitionen är att stärka och utveckla bolagets position på marknaden och för att lyckas krävs motiverade och säljfokuserade personer som drivs av att jobba mot uppsatta budgetmål.
Du kommer att jobba med en av Sveriges ledande marknadsplatser för uthyrning av produkter och tjänster. Jobbet inkluderar även systersajten som erbjuder ett enkelt sätt för tjänsteleverantörer att hitta nya kunder och uppdrag. Sammanfattningsvis erbjuder företaget anpassade annonseringspaket till företag som har behov av att nå fler kunder i sin målgrupp.

Arbetsuppgifter :
I rollen som säljare bygger du upp en egen kundstock och ansvarar för dina egna kunder med resultatansvar. Du kommer att få stöd för att komma igång och klara dina mål på bästa sätt. Men för att lyckas bör du ha en stark egen drivkraft och en riktig vinnarskalle.
Som säljare bidrar du även till bolagets affärsutveckling genom att komma med förslag och input för nya produkter och tjänster som kan öka försäljningen
Rätt person har även goda möjligheter till vidareutveckling och ett större ansvar på sikt.

Kvalifikationer :
Vi söker en självgående person som har intresse för försäljning. Du är motiverad i det du gör och bidrar även till en god stämning i gruppen. Som person är du resultatinriktad, drivande och har vinnarinstinkt. Du är relationsskapande och en god förhandlare samt har en hälsosam livsstil.
Vi ser idrottsbakgrund som meriterande.

Ansökan :
Rekrytering sker löpande!
Grundlön+Provision

Varaktighet/Arbetstid :
Efter överenskommelse