Säljare med en känsla för ”creative sales”

Säljare med en känsla för ”creative sales”
En av Sveriges största morgontidningar söker nu en säljare som ska vara med och utveckla den kreativa förmågan i gruppen samt ta hand om företagets större kunder.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att sälja mot nya som befintliga kunder hos företaget, storleksmässigt så är det allt ifrån mellanstora till Sveriges största företag med inriktning mot branscher som bank, telecom & industri.

Idag jobbar tidningen tradionellt i sitt säljsätt, samtidigt som produkterna de säljer är i framkant på digital media. Din uppgift blir tillsammans med säljchefen att ta nästa steg till ett mer kreativt sälj utan att tänja på kvalitén då kunderna är kräsna och medvetna.

Bakgrund/Personlighet
För att kunna ge dig själv en ärlig chans att göra detta så bör du ha en gedigen media-säljbakgrund, ett stort engagemang, driv & social förmåga för att utveckla och utvecklas i denna tjänst då det krävs mycket att bryta ny mark både internt och externt.

Du är just nu i det skedet att vilja bli bättre och ta nästa steg, ser detta som en chans och vara med att påverka ett företag som är på rätt väg att bli ännu mer effektivt.

Karriärmöjligheter/Lön
I ett längre perspektiv så är den här arbetsplatsen ett självklart val då möjligheterna är oändliga, företaget har en bra karriärstrappa och tillhör en koncern som är en av Nordens största!

Lönen är fast plus provision, den förhandlas separat.

Ansvarig i denna rekrytering är Linus Westerlund, linus.westerlund@athleticwork.se 073-394 48 92
 
Intervjuer sker löpande.