Säljare till en av Sveriges största morgontidningar

Just nu söker Athletic Work en säljare till ett exklusivt magasin som följer med i en av Sveriges ledande morgontidningar.

Personlighet
Athletic Work letar som vanligt efter en person som har frisk och sportig personlighet, vilket innebär driv, pålitlighet & social kompetens.
Det affärsmässiga inslaget är väldigt viktigt i denna tjänst då man kommer att addera sitt sälj med planeringsmöten samt hjälpa kunderna att hitta bra lösningar att marknadsföra sitt företag på.

Erfarenheter 
Du skall ha några års erfarenhet från sälj, gärna inom media & helst annonsering, gärna en utbildning i marknadsföring eller sälj.
Hos oss är alltid en idrottsbakgrund ett stort plus.
Vara ödmjuk, driven & social är en självklarhet på kontoret, samt att ordning och reda finns i arbetssättet.

Tjänsten
Du kommer att arbeta i ett team med en försäljningschef som hela tiden utvecklar och jobbar med personerna, samt deltar i det operativa arbetet som innefattar nykundsbearbetning, utveckling av kontakter som redan finns både från egen kundportfölj samt magasinets.
Chansen att utvecklas som person och sin yrkesroll är stor och det finns ständiga möjligheter att lära ut och lära sig av andra.
Det kommer att finnas utvecklingsmöjligheter att gå vidare utan att byta företag om man är på tå och gillar utmaningar. Din inriktning kommer att vara kunder inom segmentet mode. 


Frågor och ansökan till:
Linus Westerlund-Rekryteringskonsult
073-394 48 92
linus.westerlund@athleticwork.se