Säljare till Moderna Bil

Säljare till Moderna Bil        

Företaget:

Företaget som har funnits i ca 2 år har haft en intensiv expandering och framtiden ser riktigt ljus ut. “Med våra ledord tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet vill vi erbjuda dig mycket prisvärda bilar med god historik oavsett om du är privatperson eller företagare” kommer från ledningen, med mångårig erfarenhet från begagnatbilmarknaden.

 

Tjänsten:

Du kommer in som nummer tre i detta kreativa team som är hårt jobbande som jobbar först och vilar sen. Arbetsuppgifterna är varierande med allt ifrån kontakt med säljare (förmedling), annonsskrivning till att sköta kundbesök och kontraktsskrivning.

Eftersom företaget genomsyras av FLEXIBILITET, ENKELHET och TILLGÄNGLIGHET är detta självklarheter som tjänsten innehar gentemot kunderna.

 

Vad vi söker:

Drivet och viljan att utveckla, där utveckling ligger i fokus. Vi tror att detta är ditt andra säljjobb och du vill ta nästa steg i karriären, du behöver inte ha sålt bilar förut utan viljan att lära sig nya saker och tar upp information snabbt och konverterar det till nya bra prestationer som bilsäljare.

Egenskaper vi söker:

-       Driv

-       Social med stort kontaktnät

-       Street smart

-       Lättlärd

 

Ansökan och frågor:

Skicka din ansökan till rekrytering@athleticwork.se märk ansökan med ”BILSÄLJARE”

Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Linus Westerlund 073-394 48 92 per telefon