Traineeprogram Rådgivare

Plats: Stockholm, Sweden
 
Traineeprogrammet för att bli diplomerad ekonomisk rådgivare har en brant inlärningskurva och högt utbildningstempo och sträcker sig över fem månader. Visionen för tranieeprogrammet är att utbilda gedigna privatekonomiska rådgivare för att kunna hjälpa svenska privatpersoner att förbättra sin privatekonomi. Trainees utbildas internt och externt för att kunna rekommendera kunder en optimal lösning mellan allt från lån och försäkringar till sparande och pension.
 
Utbildning och möjligheter Initialt utbildas trainees genom interna och externa utbildningar för att bli  en experter på lån, kreditbedömning, försäkringsförmedling och finansiell behovsanalys. Du lär dig hur du utvärderar kundens nuvarande ekonomiska situation och hur du förhandlar fram bästa möjliga villkor från banker och försäkringsbolag. Utöver en bred och intensiv utbildning kommer du under traineeprogrammet arbeta som handläggare och kontakta potentiella kunder och erbjuda dem möjligheten att spara pengar genom Advisa. För att sedan gå vidare och assistera erfarna rådgivare i deras dagliga arbete. Målet är att efter fem månader vara och diplomerad i yrket som privatekonomisk rådgivare och licensierad försäkringsförmedlare, vilket ger dig en solid grund för jobbet som rådgivare på företaget samt karriär inom finansbranschen.
 
Försäkringsförmedlarutbildningen följer Finansinspektionens krav för försäkringsförmedling och inkluderar nedanstående moment:
  • Försäkringskunskap & försäkringsförmedling
  • placeringskunskap
  • Riskförsäkringar ansvar strukturerade produkter
  • Privatbeskattning och familjejuridik förmåner
Ersättning
Som rådgivare erhåller du en mycket attraktiv prestationsbaserad lönemodell med möjligheten att tjäna långt över branschstandard vid goda resultat. Under din traineeperiod har du dels en fast ersättning samt en generös prestationsbaserad lön baserat på dina resultat som handläggare.
 
Har du följande egenskaper är du förmodligen den vi söker
  • examen eller motsvarande kompetens
  • prestationsbaserat arbete utmana dig själv
  • Finansiell rådgivning
  • Positiv och utåtriktad med ett driv för att hjälpa människor
 
Om företaget
Advisa grundades hösten 2011 med ambitionen att alla ska vara säkra på att de fått marknadens bästa ränta på sina lån. Hos Advisa hjälper personliga rådgivare dig att förbättra din ekonomiska situation genom att kostnadsfritt jämföra olika bankers erbjudanden för att du ska spara så mycket som möjligt på dina lån. På mindre än två år har vi hjälpt över 70,000 svenskar att se över sin lånesituation, sparat mer än 300,000,000 kr i uteblivna räntekostnader åt svenska folket och växt till över 100 medarbetare. Vi är ett ungt, drivet team som jobbar hårt mot vår vision som är att alla ska förstå att de kan förbättra sin privatekonomi.
 
Om Athletic Work
Athletic Work är rekryterings - och bemanningsföretaget som förmedlar personal till alla typer av idrottsrelaterade tjänster såsom personal inom sälj, marknad, hälso- och evenemangssektorerna. Athletic Works tjänster består av rekrytering, bemanning och headhunting för att ge våra uppdragsgivare alla förutsättningar till kontakt med rätt kandidat. Våra kandidater har egenskapen av att vara drivna,  utåtriktade, lagspelare, samt prestations- och resultatorienterade.
 
Ansökan och frågor
För frågor kontakta rekryteringskonsult Patrick Nordström på 070-988 58 50. 
Ansökan skickar du tillsammans med CV till rekrytering@athleticwork.se märk ansökan ”Rådgivare”.