Driven Platschef till byggbolag

Företaget erbjuder heltäckande byggtjänster inom entreprenad. Några exempel är Gårdsrenovering, stambyte, råvindskonvertering och badrumsrenovering. I grund och botten handlar deras tjänster inom entreprenad om en enda sak – att förverkliga goda idéer. Företaget har kontor i centrala Stockholm där du kommer att sitta med väldigt kompetenta kollegor inom branschen.

Utmärkande för Företagets byggarbetsplatser är fokus på säkerhet, miljö, struktur och kvalite. Vikten av allt från bränslesnåla transportmedel till rätt sortering av avfall. Produkterna och material skall ha minsta möjliga miljöpåverkan och så mycket som möjligt skall vara återanvändbart eller naturligt nedbrytbart.

Vem är du?
Du har erfarenhet som Platschef och är en person med stort engagemang och driv. Ju yngre desto bättre. Du är bekväm med att fatta snabba och tuffa beslut, samtidigt som du är tydlig i din kommunikation. Du är noggrann och tycker om administration och att ta ansvar. Du sköter byggmöten löpande, har vana av ekonomisk reglering, förstår vad saker och ting borde kosta och förstår hur egenkontroll funkar.

Krav

  • Bas-U och Bas-P Behörighet
  • Vana med delad entreprenad
  • Erfarenhet att jobba i programmen Byggsamordnaren och Centsoft

Det är meriterande att ha erfarenhet av kalkylering. Vi ser gärna att du har en idrottsbakgrund.

Lön
40 000 SEK per månad
Tjänstebil

Start inom 2-3månader