Mediesäljare till växande bolag på stureplan

Om Great Story Video AB

Great Story Video är ett ungt mediebolag med tillhörande produktionsbolag, med siktet inställt på att möblera om den svenska onlinevideomarknaden.
Bolaget är sprunget ur den snabbt växande Framtidsmediagruppen, med bolagen Framtidsmedia och Story Media som ritat om mediekartan inom sina nischer. 
Great Story Video sitter på marknadens skarpaste verktyg för att skapa kostnadseffektiva videoproduktioner och skräddarsydda inviduella spridningsstrategier. 

Om tjänsten hos Great Story Video

Din roll som AM (Account Manager) hos Great Story Video får du följa med på en spännande resa med ett företag som har en enorm potential. 
Segmentet online-video inom media växer lavinartat och du kommer att komma in och vara med att skapa en ny nisch med ett banbrytande koncept.

Bolaget är ett år gammalt med redan lönsamt vilket betyder att du kommer in i ett tidigt skede samtidigt som konceptet redan visat bärkraft. Det innebär intensiv nykundsbearbetning där du bygger din egna kundportfölj som du ska förvalta utveckla till goda och långsiktiga relationer.

Att vara driven och ha en affärsmässig nyfikenhet kommer ta dig långt inom denna organisation.
Great Story Video produktportfölj är bred och har många olika typer av lösningar till företag, nu är det upp till dig att förvalta detta på rätt sätt, har du det som krävs? 

Vi söker dig som är…

…Vi söker dig som har ett par års framgångsrik erfarenhet av sälj. Har du en relevant eftergymnasial utbildning eller idrottat på hög nivå så är det meriterande men inget krav. Du ska vara en orädd person som har ett starkt affärsmässigt tänk och är redo för att vara med på en otroligt spännande resa med Great Story Video!

För att lyckas i rollen som AM (Account Manager) krävs det har du har resultatfokus och är en kommunikativ relationsbyggare, en "relationsmänniska" som är prestigelös och närvarande.

Du har en hög social kompetens och drivs av att arbeta med människor, samtidigt som du har ett starkt intresse för affärer. 
Du är en person som tar ansvar för ditt arbete, har personlig integritet och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs.Vi ser gärna att du:

• Har stor egen drivkraft och ett långsiktigt strukturerat arbetssätt.
• Är orädd för att ta kontakt med nya människor och företag.
• Arbetar med målmedvetenhet mot högt uppsatta mål.

Vad erbjuder Great Story Video dig…

… Ljusa och fina lokaler mitt på Stureplan. Som AM (Account Manager) på Great Story Video får du chansen att vara med och växa i ett nytt team och mycket spännande företag. 

I koncernen FMG (FramtidsMediaGruppen) tycker att det är väldigt viktigt att man har roligt på jobbet vilket alltid visas på resultattavlan i slutet, därför anordnar dem olika typer av säljtävlingar, inspirationsföreläsningar, fredags-AW samt får du även möjligheten att resa iväg med teamet till obestämda destinationer, tidigare år har teamet rest till Åre och Gran Canaria samt Asien. 

 

 

Hur du ansöker

Låter detta som du?

Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot ditt CV!

Frågor och funderingar hänvisas till rekryterare Simon Wallunger på Athletic Work.  

Simon Wallunger 
073-558 99 20
simon.wallunger@athleticwork.se