Tältmontörer sökes på deltid

Hyrtältet – mer än 30 år med bröllop, fester och festivaler

Hyrtältet är ett familjeföretag med stora resurser. Företaget startades 1987, nu är hyrtältet en av Sveriges ledande uthyrare av tält och evenemangsutrustning.

Från de stora idrottsarrangemangen och festivalerna till de små privata trädgårdsfesterna. Med dryga 30 år i branschen är vi med andra ord en trygg leverantör till mängder av olika typer av arrangemang. Hyrtältet vill genom vår personliga service ge ert arrangemang den speciella stämning ni önskar. Det kan vara i ett av alla våra flexibla och eleganta tält eller i någon annan lokal där vi tillsammans skapar en unik mötesplats.

 

Om tjänsten

Du kommer att vara tältmontör och vara en riktig festfixare. Du kommer vara med att skapa uppbyggnaderna av olika typer av event och det kan vara bröllop, mässor, företagsevent & golftävlingar.

 

Kvalifikationer

Hyrtältet söker dig som studerar, idrottar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent. Du är resultatinriktad och trivs med att ha uppsatta mål.

För att arbeta hos Hyrtältet är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och noggrann.

Kunderna ställer höga krav på servicen & arrangemanget. Att arbeta med Hyrtältet är ett spännande jobb då den ena dagen är inte den andra lik.

 

Hur du ansöker

Du söker denna tjänst antingen via annonsen eller via Athletic Works hemsida.

Vid frågor, kontakta Simon Wallunger på simon.wallunger@athleticwork.se